REVETLLA DE ST. JOAN A MENORCA

590€/persona

20160621_211708
20160621_211708

press to zoom
IMG-20171130-WA0008
IMG-20171130-WA0008

press to zoom
IMG-20171130-WA0006
IMG-20171130-WA0006

press to zoom
1/8

Reserva la teva plaça en aquest magnific veler “Dolce Vita, i disfruta les teves vacances del solstici d'estiu navegant per les platges i cales i els racons de Menorca i disfrutant d'aquesta festa popular tant espectacular, tradicional i mediterrània. 

Pots tenir més informació de la festa i la programació a la web de l'illa. aquí

Recorda que estas contactant directament amb el patró de l'embarcació; qualsevol cosa no dubtis a preguntar.

Descripció: Després de preparar l'embarcació i haver donat totes les instruccions necessàries posarem rumb a Menorca. Passarem la nit navegant sota les estrelles, fent torns de guàrdia i descansant. L'arribada al matí la farem per la costa nord tot fondejant en una de les fantàstiques cales de la zona per esmorzar i, si cal, baixar a terra a estirar les cames. Vistitarem la part nord de l'illa i ens acomodarem en algun bon lloc per passar la nit fondejats. L'andemà posarem rumb a Ciutadella navegant per la costa oest fins a trobar lloc per fondejar en alguna de les cales properes al port (que en aquestes dates no hi ha lloc per amarrar) i poder desembarcar per anar al centre de la vila i gaudir d'aquestes festes. Cap a les 19 h. del diumenge ja posarem rumb a Barcelona navegant tota la nit i gaudint d'una sortida de sol a alta mar per arribar la tarda del dilluns a Barcelona un altre cop; segur que cansats però amb una nova experiència viscuda.

Sortida i arribada: Port Olímpic de Barcelona. Embarcament a les 17h.

 Veure com arribar al punt de trobada.

Requisits: No cal experiència de cap tipus. Es recomana portar roba d'abric en època més freda i banyador i tovallola quan faci més calor.

Inclou: Patró, assegurança per barco i ocupants, IVA, amarre a Barcelona,  També tot l'equipament de seguretat de l'embarcació.

No inclou: Combustible (es surt amb el dipòsit ple i s'ha de tornar amb el dipòsit ple), Menjar i beguda, amarres o boies fora del Port Olímpic.

Aquestes despeses no incloses suposen aproximadament uns 20€/persona/dia. Es farà un pot comú gestionat pel patró.

Preus: inclouen IVA.  590€/persona