ohm.png

AQUAYOGADIVE

Experiència de cap de setmana organitzada conjuntament amb en Txema de Aquayogadive, qui prepararà activitats com AIRYOGA sobre l'aigua, YOGA en el veler i/o a la platja, iniciació a la AMNEA per poder realitzar YOGA AQUÀTIC.

Tot això amb l'escenari de la Costa Brava sud amb sortida i arribada a Blanes.

Menjar saludable, bon ambient i un veler confortable i àmpli perpoder compartir entre un màxim de 8 participants + monitor + capità.

Dates i preus:

6 i 7 de juny 2020 362€/persona (mínim 6 persones).

Descripció:  Embarcament el divendres entre les 19 i les 21 h. al port de Blanes (veure localització del vaixell), organització i preparació del vaixell, sopar i dormir al mateix port de Blanes.

 

Dissabte al matí sortim aviat per poder aprofitar el dia i fer la primera activitat després de aproximadament 1,5 hores de navegació.

Dinar en una cala i navegació relax fins arribar al fondeig per l'activitat de la tarda.

Sopar i sobretaula en grup fondejats en una cala per dormir.

Diumenge: Bon día i activitat de yoga amb la sortida del sol.

Esmorzar i navegació fins el següent emplaçament per la segona activitat del matí.

Dinar i navegació de tornada a Blanes per desembarcar al mateix lloc de sortida aproximadament a les 18:00 h. del diumenge.

Requisits: No fa falta experiència de cap tipus. Es recomana portar roba d'abric, al mar a vegades refresca més que a terra.

Millor NO portar maletes rígides, les toves permeten una millor organització a l'interior i es poden guardar en llocs més petits.

El calçat que NO sigui amb sola negra i que protegeixi els dits per caminar per coberta. També es recomana calçat que es pugui mullar i que protegeixi els dits per desembarcar a la platja.

Inclou: Patró, monitor per activitats, assegurança de embarcació i ocupants, IVA (21%) y IRPF (15%), amarre per l’embarcació i aparcament per vehicles al port de Blanes, neteja final, roba de llit i tovalloles per wc, combustible, menjar i beguda, embarcació auxiliar amb motor, SUP paddle surf, equips de snorkel, canya de pesca

No inclou:  Sopar del primer dia, amarres o boies fora de Blanes. Àpats fora del Barco. Tot concepte no especificat.